fbpx

RES 2022 – Cel de-al 7-lea sezon al RES vine cu 5 curse de-a lungul intregului an.

R E S . R O
Romanian Endurance Series

Motorpark Romania - 5-6 MARTIE 2022

Etapa 1 se va desfasura pe circuitul Motorpark Romania, in sens normal si va fi compusa din 2 curse a cate 1 ora plus un tur pentru RES Touring si 2 curse a cate 1 ora plus 1 tur pentru CN-GT. MOTORPARK ROMÂNIA este primul circuit de viteză din Romania, cu o lungime totala de 4129 m. Complexul se doreşte a fi un pol de dezvoltare a motorsportului autohton, un adevărat centru de instruire şi perfecţionare pentru toate categoriile de vârsta şi pentru găzduirea competiţiilor sportive.

R E S . R O
Romanian Endurance Series

Transilvania Motor Ring 2-3 APRILIE

Etapa 2 se va desfasura pe circuitul Transilvania Motor Ring si va fi compusa din 2 curse a cate 1 ora plus un tur pentru RES Touring si 2 curse a cate 1 ora plus 1 tur pentru CN-GT .Transilvania Motor Ring este un obiectiv aflat în domeniul public al Județului Mureș și în administrarea Consiliului Județean Mureș. Acesta a fost realizat prin proiectul „PARC AUTO PENTRU SPORTURI CU MOTOR”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul de intervenție 5.2 – Crearea, dezvoltarea modernizare a infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice, având ca obiectiv general creșterea contribuției turismului la dezvoltarea locală și regională prin diversificarea serviciilor turistice, respectiv crearea în județul Mureș a unui „turism de nișă” – pentru amatorii de sporturi cu motor.

R E S . R O
Romanian Endurance Series

Transilvania Motor Ring -25-26 IUNIE

Etapa 3 se va desfasura pe circuitul Transilvania Motor Ring, si va fi compusa din 2 curse a cate 1 ora plus un tur pentru RES Touring si 2 curse a cate 1 ora plus 1 tur pentru CN-GT. Transilvania Motor Ring este un obiectiv aflat în domeniul public al Județului Mureș și în administrarea Consiliului Județean Mureș. Acesta a fost realizat prin proiectul „PARC AUTO PENTRU SPORTURI CU MOTOR”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul de intervenție 5.2 – Crearea, dezvoltarea modernizare a infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice, având ca obiectiv general creșterea contribuției turismului la dezvoltarea locală și regională prin diversificarea serviciilor turistice, respectiv crearea în județul Mureș a unui „turism de nișă” – pentru amatorii de sporturi cu motor.

R E S . R O
Romanian Endurance Series

Motorpark Romania - RES 500 27-28 AUGUST

Etapa 4 se va desfasura pe circuitul Motorpark Romania, in sens antiorar si va fi compusa din o singura cursa comuna de 500km . MOTORPARK ROMÂNIA este primul circuit de viteză din Romania, cu o lungime totala de 4129 m. Complexul se doreşte a fi un pol de dezvoltare a motorsportului autohton, un adevărat centru de instruire şi perfecţionare pentru toate categoriile de vârsta şi pentru găzduirea competiţiilor sportive.

R E S . R O
Romanian Endurance Series

Motorpark Romania - 29-30 octombrie

Etapa 5 se va desfasura pe circuitul Motorpark Romania, in sens orar si va fi compusa din 2 curse a cate 1 ora plus un tur pentru RES Touring si 2 curse a cate 1 ora plus 1 tur pentru CN-GT . MOTORPARK ROMÂNIA este primul circuit de viteză din Romania, cu o lungime totala de 4129 m. Complexul se doreşte a fi un pol de dezvoltare a motorsportului autohton, un adevărat centru de instruire şi perfecţionare pentru toate categoriile de vârsta şi pentru găzduirea competiţiilor sportive.

ROMANIAN ENDURANCE SERIES

Daca doriti sa va inscrieti echipa sau pilotul in campionat, ne puteti contacta folosind datele de mai jos.

CONTACT

Monday-Friday: 9am to 5pm; Sambata: 10am to 2pm
Str. Salva nr. 22, Bucuresti, RO
+(40) 744 311 237
contact@res.ro